fbpx

Referenssit

Eritoimi on palvellut vuosien varrella satoja erilaisia yrityksiä sekä yhteisöjä pyrkien toteuttamaan asiakkaidensa tarpeet siten, että heidän varastonhallintansa olisi entistäkin huolettomampaa.

Varkauden museot

Varkauden museot tarjoaa säilytystilaa taiteelle ja museoesineille. Kokoelmista lainataan teoksia ja esineitä muille museoille ja paikallisiin tapahtumiin.
Museon kokoelmilla oli edessään muutto uusiin tiloihin, mihin he kaipasivat ratkaisuja tarkoituksenmukaiseen säilytykseen ja erinomaista tilan suunnittelua, jotta kaikelle säilytettävälle saataisi hyvä paikka. Säilytystä tarvitsevat esineet ovat tauluja, huonekaluja, esineitä eri aikakausilta, valokuvia ja paljon muuta.

Tarkasti räätälöity asiakaskohtainen suunnitelma

Varkauden museot haluaa panostaa taiteen säilytykseen tarjoamalla laadukkaan taidetta kunnioittavan säilytystilan sen koosta tai muodosta riippumatta. 
Kuuntelimme tarkasti Varkauden museoiden tarpeita ja tutustuimme tilan pohjaratkaisuun. Tältä pohjalta luotiin erilaisista hyllyistä koostuva ehdotus, jotta kaikelle säilytettävälle saataisiin kunnollinen paikka. Säilytystila on suunniteltu etenkin säilytettävien tuotteiden mutta myös tilan parhaan optimoinnin saavuttamiseksi.
Suuret ja raskaat esineet päädyttiin asettamaan kuormalavahyllyille. Kuormalavahyllyjä on myös käytetty hyväksi taulujen säilytyksessä lisäosien avulla. Pitkät tavarat on asetettu kevytulokehyllyille. Osa taiteesta on saanut paikan tilaa säästäviltä siirtohyllyiltä. Arempi materiaali on päässyt säilytyslaatikostoon. Pientavarahyllyjä on hyödynnetty pienempien taide-esineiden säilytyksessä.
Säilytystilaa kuormalavahyllyissä on 172 lavapaikkaa, ulokehyllyssä 36 m tilaa pitkille esineille, siirtohyllyissä ja pientavarahyllyissä n. 500 hyllymetriä pienesineille, lisäksi 100 kpl tekstiilirullapaikkaa ja 3 vetolaatikostoa. Asennus sujui sulavasti ja asiakas pääsi muuttamaan tiloihin toivomassaan aikataulussa.

Lumit Taidelukio

Kuopion taidelukio pääsi täysin uusiin tiloihin elokuussa 2022. Keskeisellä sijainnilla 600 opiskelijalle on tarjolla humanistisia aineita, kieliä, luonnontieteitä, matematiikkaa sekä taito- ja taideaineita. Opiskelijoiden tarpeet on mietitty tarkasti ja tiloissa huomioitu sekä toimivuus että visuaalinen ja inspiroiva puoli. Kaiken lisäksi upeissa tilavissa uusissa tiloissa on aistittavissa kannustava ilmapiiri.
Meikkaamista ja hiustenlaittoa varten tilassa on pitkä, melkein kahden seinustan pituinen pöytä ja sen yläpuolella sijaitsee tarvikehylly. Huoneeseen kaivattiin säilytystilaa myös esiintymisasuja varten. 

Säilytystilan maksimointi ja visuaalinen päivitys

Siirtohyllyjen ansiosta hyllykapasiteetti saatiin maksimoitua käytettävään tilaan. Hyllytilaa vaatehenkareille on 16 m ja hyllytasoja 40 m.
Eritoimen ammattitaitoinen asennusryhmä suoritti siirtohyllyjen asennuksen. Puuseppä toteutti mustat peitelevyt ja lasimestari tyylikkäät peilit arkkitehdin suunnitelman mukaan hyllyjen päihin.
Oppilaat pääsevät nauttimaan ammattimaisesta työtilasta heti opintojen alusta lähtien.

Trailcon

Trailconin muutto suurempaan toimitilaan loi tarvetta uusillä säilytysratkaisuille. Uusi säilytysratkaisu piti sisällään mm. trukkilavahyllyjä, kevyitä metallihyllyjä sekä myymälän tasorakenteen.

“Valitsimme Eritoimen, koska olemme olleet oikein tyytyväisiä aiempaan yhteistyöhömme.” kertoo Trailconin Mirka Lehtinen”.

Kokonaispalvelu aina suunnittelusta asennukseen

Eritoimi hoiti projektin kokonaispalveluna aina suunnittelusta asennukseen saakka. Kohteen säilytyskokonaisuuden suunnittelu tehtiin asiakkaan lähettämän karkean piirroksen perusteella. Prosessi kesti kokonaisuudessaan noin kuusi kuukautta.

“Kokonaisuudessaan projektista jäi hyvä fiilis. Yhteydenpito Eritoimen kanssa on helppoa ja siellä työskentelevät ihmiset on mukavia, heidän kanssaan on kyllä kiva tehdä yhteistyötä. Asiakaspalvelu pelaa mainiosti ja tulemme varmasti käyttämään heidän palveluitaan jatkossakin”.

Metallisorvaamo Pitkänen

Eritoimi suunnitteli, toimitti ja asensi ohjauskiskoilla varustetun ulkokehyllykokonaisuuden Metallisorvaamo Pitkäsen toimitilojen laajennusosaan. Ulokehyllyt soveltuvat pitkien ja trukeilla käsiteltävien tuotteiden, kuten teräksen varastointiin.

“Olimme olleet Eritoimen asiakkaana jo aiemminkin. Myös paikallisuus vaikutti toimittajavalintaamme” kertoo Metallisorvaamo Pitkäsen toimitusjohtaja Pauli Pitkänen.

Asiakaskohtainen suunnittelu varmisti onnistuneen lopputuloksen

Ulokehyllykokonaisuuden suunnittelu tehtiin trukkivalmistajan laatiman pohjakaavion sekä Eritoimen paikan päällä tekemien tarkistusmittausten perusteella. Suunnittelu aloitettiin hyvissä ajoin ennen laajennusosan valmistumista, koska useiden ulokehyllykomponenttien toimitusajat ovat kuukausien mittaiset. 

Kantavuudet, pylväsjaot ja korkeus suunniteltiin asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Mitoitusten ohjenuorana olivat Metallisorvaamo Pitkäsen ilmoittamat teräksen nippumitat ja painot. Hyllykokonaisuuden väritys on toteutettu sinisestä vakioväristä poiketen asiakaskohtaisesti valituilla värisävyillä. Ulokehyllyjen asennusaika soviteltiin joustavasti laajennusosan valmistumisaikataulun perusteella.

“Hyllyt tilattiin Saksasta, jonka vuoksi prosessissa kesti yhteensä noin kolme kuukautta. Itse asennus sujui jouheasti parissa päivässä. Voin kyllä suositella Eritoimea, heillä on joustava ja hyvä palvelu sekä sopiva hintataso” Pauli kertoo

Matrel

”Toteutimme yrityksemme tuotantotilan laajennuksen, jossa meille valmistui kuusi metriä korkea varastotila. Yhteistyö Eritoimen kanssa on sujunut hyvin, suunnittelimme yhdessä mitä toimivaan tilaan tarvitaan. Korkea varastotila sopii tarpeisiimme erittäin hyvin, sillä valtaosa varastoitavasta tavarastamme on hyvin korkeaa. Sovitut aikataulut ovat pitäneet."

PS-Kustannus

”Toteutimme Eritoimen kanssa kaikki meidän varastojen kuormalavahyllyt. Projekti toteutettiin kahdessa erässä, ensin noin 450 neliön tila ja toisessa vaiheessa noin 200 neliön tila. Kaikki tuotteet toimitettiin paikalleen asennettuna. Eritoimen toimitus- ja asennusaikataulu on ollut nopea, olemme saaneet varaston käyttöön parin viikon sisällä tilauksesta.

Yhteistyö Eritoimen kanssa on sujunut moitteitta, vaikka yhteyshenkilö on välillä vaihtunut. Kaikki on sujunut ilman reklamaatioita ja projektit ovat menneet kerrasta maaliin. Yhteydenpito puhelimella onnistuu hyvin, mikä on harvinaista tänä päivänä. Se on hienoa."

Heatco Finland

”Toteutimme yhdessä Eritoimen kanssa Jyväskylän ja Vantaan toimipisteidemme sisälogistiikkaan liittyvät ratkaisut, johon kuului tilan layout-suunnittelu ja hyllyjen rakenteen suunnittelu. Suunnitelmaan sisältyi myös materiaalinsiirto- ja pakkausratkaisut.

Olemme tehneet yhteistyötä Eritoimen kanssa jo pitkään. Olemme toteuttaneet useamman projektin aina oman yrityksemme kasvun ja tarpeen mukaan. Eritoimen varastoratkaisujen ansiosta olemme pystyneet tehostamaan läpimenoaikaa tavaroiden keräilyssä. Työntekijän näkökulmasta ratkaisut ovat helpottaneet työntekoa ja näin parantaneet työhyvinvointia.

Suosittelen muillekin! Olen tyytyväinen Eritoimen asiakaslähtöiseen palveluun, siitä heidän kannattaa pitää kiinni."