Referenssit

Eritoimi on palvellut vuosien varrella tuhansia erilaisia yrityksiä, ja pyrkinyt toteuttamaan asiakkaidensa yksilöllliset tarpeet niin että heidän varastonhallintansa olisi entistä huolettomampaa.

Matrel

”Toteutimme yrityksemme tuotantotilan laajennuksen, jossa meille valmistui kuusi metriä korkea varastotila. Yhteistyö Eritoimen kanssa on sujunut hyvin, suunnittelimme yhdessä mitä toimivaan tilaan tarvitaan. Korkea varastotila sopii tarpeisiimme erittäin hyvin, sillä valtaosa varastoitavasta tavarastamme on hyvin korkeaa. Sovitut aikataulut ovat pitäneet."

PS-Kustannus

”Toteutimme Eritoimen kanssa kaikki meidän varastojen kuormalavahyllyt. Projekti toteutettiin kahdessa erässä, ensin noin 450 neliön tila ja toisessa vaiheessa noin 200 neliön tila. Kaikki tuotteet toimitettiin paikalleen asennettuna. Eritoimen toimitus- ja asennusaikataulu on ollut nopea, olemme saaneet varaston käyttöön parin viikon sisällä tilauksesta.

Yhteistyö Eritoimen kanssa on sujunut moitteitta, vaikka yhteyshenkilö on välillä vaihtunut. Kaikki on sujunut ilman reklamaatioita ja projektit ovat menneet kerrasta maaliin. Yhteydenpito puhelimella onnistuu hyvin, mikä on harvinaista tänä päivänä. Se on hienoa."

Heatco Finland

”Toteutimme yhdessä Eritoimen kanssa Jyväskylän ja Vantaan toimipisteidemme sisälogistiikkaan liittyvät ratkaisut, johon kuului tilan layout-suunnittelu ja hyllyjen rakenteen suunnittelu. Suunnitelmaan sisältyi myös materiaalinsiirto- ja pakkausratkaisut.

Olemme tehneet yhteistyötä Eritoimen kanssa jo pitkään. Olemme toteuttaneet useamman projektin aina oman yrityksemme kasvun ja tarpeen mukaan. Eritoimen varastoratkaisujen ansiosta olemme pystyneet tehostamaan läpimenoaikaa tavaroiden keräilyssä. Työntekijän näkökulmasta ratkaisut ovat helpottaneet työntekoa ja näin parantaneet työhyvinvointia.

Suosittelen muillekin! Olen tyytyväinen Eritoimen asiakaslähtöiseen palveluun, siitä heidän kannattaa pitää kiinni."